Dispositivos e acessórios
Meatballs in Spanish sauce
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
Meatballs
-
carrots chopped200 g
-
garlic cloves2
-
parsley fresh (only the leaves)1 - 2 sprigs
-
breadcrumbs50 g
-
eggs2
-
milk50 g
-
salt1 tsp
-
nutmeg, ground1 pinch
-
cinnamon, ground1 pinch
-
black pepper, ground1 pinch
-
mixed minced meat (250 g of beef and 250 g of pork)500 g
-
pine nuts (opcional)50 g
-
olive oil (to grease the tray)20 g
-
flour (for batter)
Spanish sauce
-
onion cut in quarters250 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
tomato purée (opcional)1 tbsp
-
white wine100 g
-
water300 g
-
salt1 pinch
-
nutmeg, ground1 pinch
-
pepper, ground1 pinch
-
beef extract1 tbsp
-
cloves, ground1 pinch
-
parsley, fresh chopped1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
16.27 g
Energia
2007 kJ /
480 kcal
Gordura
40.82 g
Hidratos de carbono
11.31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Ethiopian Meat Stew (Zighinì)
50min
Embotido
Nenhuma avaliação
Chicken and warm potato salad
55min
Meatloaf
1h 20min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min
Lemon chicken
50min
Tuna empanada
1h 20min
Chicken garam masala
50min