Dispositivos e acessórios
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
water42 oz
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
long-grain white rice (12-16 minutes cooking time)9 oz
-
large eggs2
-
carrots diced4 oz
-
zucchini diced10 oz
-
frozen peas3 ½ oz
-
tuna, canned in oil (weight includes oil), drained and flaked6 oz
-
black or green olives pitted, whole or chopped3 ½ oz
-
pickles (gherkins), cut into slices½ - 1 oz
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
1 - 2 tsp lemon juicevinegar (opcional)1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes halved or quartered7
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
971.9 mg
Proteína
20.1 g
Energia
1788.9 kJ /
427.6 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
62.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cauliflower Gratin
55 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 h
Vegetable Soup
35 min
Apple Tart
1 h
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min