Dispositivos e acessórios
Gluten-free focaccia bread
Preparação 10min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling20 g
-
blanched almond55 g
-
cornstarch220 g
-
gluten-free plain white flour mix110 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
xanthan gum (optional)2 tsp
-
fine salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary needles only1 sprig
-
coarse salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
633.8 kJ /
151.5 kcal
Gordura
4.4 g
Hidratos de carbono
24.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten-free Baking
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-Free Pasta
1h 15min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h