Dispositivos e acessórios
Chickpea and carrot dip
Preparação 10min
Total 15min
1 jar
Ingredientes
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in wedges60 g
-
20 g honeyagave syrup20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
canned chickpeas drained400 g
-
tahini (sesame paste, see tip)100 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper adjust to taste½ tsp
-
lemon juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
5 g
Energia
802 kJ /
192 kcal
Gordura
14 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Discover Thermomix®
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Traditional hommus
25h 5min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Hummus with Peas and Beans
25min
Zhoug (Diabetes)
10min
Vegan mayonnaise
15min
Hummus with Peas and Beans
25min
Beetroot salad
10min
Paella with kidney beans
55min
Hummus
5min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min