Dispositivos e acessórios
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
Preparação 35min
Total 3h 50min
12 portions
Ingredientes
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream220 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
unsalted butter cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
vinegar15 g
Cake
-
medium eggs3
-
caster sugar80 g
-
unsalted butter soft120 g
-
milk120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour200 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
double cream300 g
-
caster sugar (opcional)30 g
-
natural vanilla extract (opcional)1 tsp
-
fresh raspberries150 g
-
fresh blackberries150 g
-
fresh blueberries150 g
-
mint leaves for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
34.7 mg
Proteína
4.8 g
Energia
1564 kJ /
374 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
46.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Spiced Apple Pie (TM5)
Pas d’évaluation
Black Forest Gateau
45min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Brownies
50min
Piped Raspberry Mousse
1h
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Cake in a Jar
35min
Cinnamon and Date Twists
50min
Onion Focaccia
3h 20min
Cappuccino Cake
2h
Carrot Cake
2h 30min