Dispositivos e acessórios
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
Preparação 35min
Total 3h 50min
12 portions
Ingredientes
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream220 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
unsalted butter cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
vinegar15 g
Cake
-
medium eggs3
-
caster sugar80 g
-
unsalted butter soft120 g
-
milk120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour200 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
double cream300 g
-
caster sugar (opcional)30 g
-
natural vanilla extract (opcional)1 tsp
-
fresh raspberries150 g
-
fresh blackberries150 g
-
fresh blueberries150 g
-
mint leaves for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
34.7 mg
Proteína
4.8 g
Energia
1564 kJ /
374 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
46.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Baked Vanilla Cheesecake
13h 25min
Pulled Pork Buns
6h 20min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min
Roasted Banana Affogato
10h 55min
Chocolate icing (ganache)
20min
Whipped Cream
10min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2h 45min