Dispositivos e acessórios
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
Preparação 5min
Total 1h 5min
5 portions
Ingredientes
-
kampung chicken (1 whole kampung chicken)1800 - 2000 g
-
rice wine1 tbsp
-
salt plus ¼ tsp for sauce1 tbsp
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
water1500 g
-
garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming20 g
-
shallots20 g
-
cooking oil20 g
-
fresh chives chopped70 g
-
spring onions chopped30 g
-
fresh coriander chopped10 g
-
light soy sauce45 g
-
toasted sesame oil1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1821 mg
Proteína
47 g
Energia
2598 kJ /
621 kcal
Gordura
44 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken porridge with century egg
30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Sweet and sour pork ribs
40min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min