Dispositivos e acessórios
Gilthead bream baked in a salt crust
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
45.74 g
Energia
1268 kJ /
304 kcal
Gordura
13.49 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Tuna Tapenade
5min
Gluten Free Cheese Choux
1h
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Layered bread
2h 30min
Chickpea soup with spinach
40min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Asparagus Stem Soup
55min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min
Creamy pea soup
40min
Spinach and Parmesan Soup
45min