Dispositivos e acessórios
Lemon rasam
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves only18 sprigs
-
black peppercorns¼ tsp
-
canola oil30 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried red chilli1
-
fresh curry leaves10
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred2 - 3
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
water280 g
-
mung dal (see Tips)45 g
-
asafoetida (see Tips)½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
512.2 mg
Proteína
3.8 g
Energia
454.5 kJ /
108 kcal
Gordura
8.7 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
452.2 g
Hidratos de carbono
2.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rava idli
2 godz. 40 min
Besan ki burfi
5 godz. 5 min
Burfee
24 godz. 30 min
Fresh coconut chutney
10 min
Pepper rasam
15 min
Carrot halwa
1 godz. 5 min
Rasam
20 min
Date and tamarind chutney
8 godz. 50 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Vada
2 godz. 35 min
Achari paneer murgh
1 godz. 5 min
Chhole (chickpea curry)
35 min