
Dispositivos e acessórios
Goan prawn curry
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil40 g
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
eschalot cut into halves50 g
-
fresh tomato cut into quarters1
-
ground turmeric¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
black mustard seeds2 tsp
-
coconut milk400 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and with tails intact (see Tips)450 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
lemons cut into wedges, to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
415.8 kcal /
1747 kJ
Proteína
28.1 g
Gordura
31.8 g
Hidratos de carbono
8.2 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
14.1 g
Sódio
805.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn and chicken laksa
40min
Cucumber and mint raita
30min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Bengali fish cakes
1h 20min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Beef madras
1h 30min
Lamb saag
1h 30min
Rogan josh
1h 35min
Bhuna gosht
1h 20min
Balti coconut fish curry
50min
Thai green chicken curry
30min