Lamb saag (Noni Jenkins)

Lamb saag (Noni Jenkins)

4.6 130 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portions

Ingredientes

  • fresh coriander leaves and stems, plus extra leaves to garnish
    10 sprigs
  • fresh baby spinach
    200 g
  • brown onions cut into halves
    2
  • fresh ginger
    10 g
  • garlic cloves
    5
  • fresh long red chilli (opcional)
    1
  • coconut oil
    1 tbsp
  • ground cumin
    2 tsp
  • garam masala
    2 tsp
  • ground coriander
    2 tsp
  • chilli powder mild, to taste
    ½ tsp
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)
    600 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ground black pepper to taste
  • sea salt to taste
  • lime juice only
    1
  • dried chilli flakes to serve
  • natural yoghurt to serve
    4 tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 534.8 kcal / 2237.7 kJ
Proteína 30.2 g
Gordura 38.3 g
Hidratos de carbono 20.8 g
Fibra 7.2 g
Gordura saturada 17.4 g
Sódio 171.3 mg

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