Pork in creamy Marsala wine sauce
TM6 TM5

Pork in creamy Marsala wine sauce

4.4 (81 avaliações )

Ingredientes

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 150 g brown onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
  • 100 g dry Marsala wine
  • 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
  • 250 g mascarpone cheese

Nutrição
por 1 portion
Energia
2780.6 kJ / 662.1 kcal
Proteína
51.2 g
Hidratos de carbono
8.7 g
Gordura
45 g
Gordura saturada
29.9 g
Fibra
1.9 g
Sódio
653.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas