Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- 100 g dry Marsala wine
- 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
- 250 g mascarpone cheese
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2780.6 kJ / 662.1 kcal
- Proteína
- 51.2 g
- Hidratos de carbono
- 8.7 g
- Gordura
- 45 g
- Gordura saturada
- 29.9 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 653.9 mg
Receitas alternativas
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork fillet with mustard
35min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Chicken à la king
40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef "Burgundy"
40min