Dispositivos e acessórios
Pork in creamy Marsala wine sauce
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
dry Marsala wine100 g
-
fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters200 g
-
mascarpone cheese250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
653.9 mg
Proteína
51.2 g
Energia
2780.6 kJ /
662.1 kcal
Gordura
45 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
29.9 g
Hidratos de carbono
8.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Beef stroganoff
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pork fillet with mustard
35 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min