Dispositivos e acessórios
Pork in creamy Marsala wine sauce
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
dry Marsala wine100 g
-
fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters200 g
-
mascarpone cheese250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
653.9 mg
Proteína
51.2 g
Energia
2780.6 kJ /
662.1 kcal
Gordura
45 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
29.9 g
Hidratos de carbono
8.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1h 50min
Beef "Burgundy"
40min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Pork fillet with mustard
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Southern-style pork and bean casserole
40min