Dispositivos e acessórios
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Preparação 5min
Total 2h 35min
10 portions
Ingredientes
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1046 kJ /
250 kcal
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Quinoa Salad
35min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Colourful Quinoa Salad
40min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Kale Meat(less) Balls
30min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min