Dispositivos e acessórios
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Preparação 35min
Total 1h
40 pieces
Ingredientes
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
253 mg
Proteína
5.2 g
Energia
519.9 kJ /
124.3 kcal
Gordura
2.9 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
18.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Homemade toasted muesli
30min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Char siu pork bao
2h 10min
Authentic Pad Thai
40min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Dumpling wrappers
1h
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2h 30min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Steamed tomato pesto pull apart bread
2h 5min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min