Dispositivos e acessórios
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Preparação 35min
Total 1h
40 pieces
Ingredientes
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
253 mg
Proteína
5.2 g
Energia
519.9 kJ /
124.3 kcal
Gordura
2.9 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
18.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Gwinganna mountain top bars
1 Std. 55 Min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 Std. 20 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Bomboloni with Custard
3 Std. 30 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Mexican pulled pork
28 Std. 10 Min
Okonomiyaki
30 Min