Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
TM6 TM5 TM31

Com ga rau thom (chicken with rice and mint)

4.6 ( 14 avaliações )

Ingredientes

Nuoc cham dressing

  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred
  • 2 tbsp lime juice
  • 120 g water
  • 50 g fish sauce
  • 50 g rice wine vinegar
  • 40 g palm sugar

Chicken and rice

  • 250 g jasmine rice
  • 1200 g water plus extra as required
  • 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 40 g fresh ginger peeled and cut into thin slices
  • 2 tbsp soy sauce
  • 2 tsp sesame oil
  • 4 skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters
  • 3 spring onions/shallots cut into thin slices, to serve
  • 20 fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve
  • 100 g cucumber cut into thin slices, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
514.5 kcal / 2160.8 kJ
Proteína
46.1 g
Gordura
6.5 g
Hidratos de carbono
65.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
1.7 g
Sódio
3303.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas