
Dispositivos e acessórios
Thai green chicken curry
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
coconut cream250 g
-
Thai green curry paste (see Tips)60 g
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)500 g
-
fish sauce to taste30 - 50 g
-
palm sugar1 tsp
-
fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices250 - 300 g
-
canned bamboo shoots drained80 g
-
fresh kaffir lime leaves7
-
fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
329.3 kcal /
1383 kJ
Proteína
27.5 g
Gordura
21.2 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
13.8 g
Sódio
1848.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thai red chicken curry
30min
Quick massaman beef curry
40min
Easy satay chicken
40min
Chicken korma
45min
Coconut fish curry
1h 10min
Coconut lamb curry
2h
Prawn and chicken laksa
40min
Rogan josh
1h 35min
Beef rendang
1h 55min
Thai red curry paste
15min
Thai green curry paste
10min
Thai chilli chicken and basil
30min