Dispositivos e acessórios
Thai green chicken curry
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
coconut cream250 g
-
Thai green curry paste (see Tips)60 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)500 g
-
fish sauce to taste30 - 50 g
-
palm sugar1 tsp
-
fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices250 - 300 g
-
canned bamboo shoots drained80 g
-
fresh kaffir lime leaves7
-
fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1848.9 mg
Proteína
27.5 g
Energia
1383 kJ /
329.3 kcal
Gordura
21.2 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
13.8 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Quick massaman beef curry
40min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai red chicken curry
30min
Lamb korma
4h
Thai chilli chicken and basil
30min
Thai red curry paste
15min
Thai green curry paste
10min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Curry laksa
45min
Coconut lamb curry
2h
Chicken korma
45min