Thai green chicken curry
TM6 TM5 TM31

Thai green chicken curry

4.5 (322 avaliações )

Ingredientes

  • 250 g coconut cream
  • 60 g Thai green curry paste (see Tips)
  • 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
  • 30 - 50 g fish sauce, to taste
  • 1 tsp palm sugar
  • 250 - 300 g fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
  • 80 g canned bamboo shoots, drained
  • 7 fresh kaffir lime leaves
  • fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
  • fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1383 kJ / 329.3 kcal
Proteína
27.5 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gordura
21.2 g
Gordura saturada
13.8 g
Fibra
2.8 g
Sódio
1848.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas