Thai green chicken curry

Thai green chicken curry

4.5 362 avaliações
Preparação 20min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • coconut cream
    250 g
  • Thai green curry paste (see Tips)
    60 g
  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)
    500 g
  • fish sauce to taste
    30 - 50 g
  • palm sugar
    1 tsp
  • fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
    250 - 300 g
  • canned bamboo shoots drained
    80 g
  • fresh kaffir lime leaves
    7
  • fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)

Nutrição por 1 portion

Energia 329.3 kcal / 1383 kJ
Proteína 27.5 g
Gordura 21.2 g
Hidratos de carbono 6.4 g
Fibra 2.8 g
Gordura saturada 13.8 g
Sódio 1848.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...