Dispositivos e acessórios
Nasi goreng
Preparação 30min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
chicken thigh fillets cut into strips (1 cm)400 - 500 g
-
cornflour (see Tips)50 g
-
soy sauce (see Tips)2 ½ tbsp
-
fish sauce3 tbsp
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
red capsicum cut into pieces½
-
carrots cut into pieces2
-
cabbage cut into pieces200 g
-
celery stalks cut into pieces2
-
water500 g
-
jasmine rice300 g
-
coconut milk400 g
-
eggs6
-
oil for frying1 ½ tbsp
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1794.5 mg
Proteína
28.3 g
Energia
2454.1 kJ /
584.3 kcal
Gordura
27.8 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
14.4 g
Hidratos de carbono
53.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Chicken and almond stir-fry
30min
Quick massaman beef curry
40min
Asian-style pork noodles
1h
Pad kra pow
45min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Curry laksa
45min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chiang Mai noodles
25min