Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 - 500 g chicken thigh fillets, cut into strips (1 cm)
- 2 ½ tbsp soy sauce (see Tips)
- 3 tbsp fish sauce
- 50 g cornflour (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred
- ½ red capsicum, cut into pieces
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 200 g cabbage, cut into pieces
- 300 g jasmine rice
- 500 g water
- 400 g coconut milk
- 1 ½ tbsp oil, for frying
- 6 eggs
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2454.1 kJ / 584.3 kcal
- Proteína
- 28.3 g
- Hidratos de carbono
- 53.4 g
- Gordura
- 27.8 g
- Gordura saturada
- 14.4 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 1794.5 mg
Receitas alternativas
Easy satay chicken
40 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Nasi lemak (coconut rice)
20 Min
Chiang Mai noodles
25min
Beef and potato massaman curry
2h 10 min
Curry laksa
45 min
Pad kra pow
45 min
Chicken katsu curry with rice
1h 40 min
Chicken pad thai
55 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Asian-style pork noodles
1h