Dispositivos e acessórios
Banh bao (steamed pork buns)
Preparação 40min
Total 2h 45min
12 portions
Ingredientes
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
535.6 mg
Proteína
14.5 g
Energia
1049.9 kJ /
249.9 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vietnamese
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Chilli lime sauce
5min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pork belly ramen
4h 10min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Black tahini
20min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Soft butter rolls
1h 50min