
Dispositivos e acessórios
Sweet and sour pork ribs
Preparação 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Nutrição por 2 portions
Energia
1804 kcal /
7578.2 kJ
Proteína
121.8 g
Gordura
133.7 g
Hidratos de carbono
30 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
46.9 g
Sódio
2266 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Fakeaway favourites
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia