Dispositivos e acessórios
Sweet and sour pork ribs
Preparação 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 portions
Sódio
2266 mg
Proteína
121.8 g
Energia
7578.2 kJ /
1804 kcal
Gordura
133.7 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
46.9 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fakeaway favourites
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Sweet and sour pork ribs
40min.
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min.
Braised pork belly
55min.
Barbecued pork ribs
26hod. 15min.
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min.
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1hod. 15min.
Prawn and mushroom crepes
50min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.