Dispositivos e acessórios
Char siu bao pork buns
Preparação 40min
Total 6h 35min
12 portions
Ingredientes
Char siu marinade
-
piece fresh ginger peeled30 g
-
garlic cloves5
-
eschalots60 g
-
Chinese five spice2 tsp
-
hoi sin sauce60 g
-
ground white pepper½ tsp
-
water40 g
-
molasses30 g
-
Shaoxing wine50 g
-
dark soy sauce40 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
boneless skinless pork belly cut into 3-4 pieces500 g
Buns
-
dried instant yeast1 tbsp
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
cornflour50 g
-
caster sugar50 g
-
warm water180 g
-
vegetable oil10 g
Char siu bao
-
cornflour2 tbsp
-
water plus extra as needed600 g
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into pieces (1 cm)3
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark soy sauce1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
563.1 mg
Proteína
14.2 g
Energia
1162.4 kJ /
276.8 kcal
Gordura
8.8 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
33.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli lime sauce
5min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Wonton soup
1h
Char siew sauce
10min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Taro bread
4h 20min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Prawn wontons
2h
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Pork and prawn dumplings
55min