Dispositivos e acessórios
Char siu bao pork buns
Preparação 40min
Total 6h 35min
12 portions
Ingredientes
Char siu marinade
-
piece fresh ginger peeled30 g
-
garlic cloves5
-
eschalots60 g
-
Chinese five spice2 tsp
-
hoi sin sauce60 g
-
ground white pepper½ tsp
-
water40 g
-
molasses30 g
-
Shaoxing wine50 g
-
dark soy sauce40 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
boneless skinless pork belly cut into 3-4 pieces500 g
Buns
-
dried instant yeast1 tbsp
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
cornflour50 g
-
caster sugar50 g
-
warm water180 g
-
vegetable oil10 g
Char siu bao
-
cornflour2 tbsp
-
water plus extra as needed600 g
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into pieces (1 cm)3
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark soy sauce1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
563.1 mg
Proteína
14.2 g
Energia
1162.4 kJ /
276.8 kcal
Gordura
8.8 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
33.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Wonton soup
1h
Fresh pasta dough
1h
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Mantou buns
1h 30min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Char siew sauce
10min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min