Dispositivos e acessórios
Black forest pudding
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing60 g
-
water1300 g
-
soft dark brown sugar140 g
-
cocoa powder60 g
-
plain flour180 g
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
full cream milk130 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate melts40 g
-
sour cherries (approx. 400 g)1 jar
-
arrowroot starch2 tsp
-
Kirsch (optional)60 g
-
double cream to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
195.4 mg
Proteína
9.5 g
Energia
2220.7 kJ /
528.7 kcal
Gordura
26.2 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
16.1 g
Hidratos de carbono
63.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Varoma: Entertaining made easy
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Banana berry mini loaves
1h 30min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Custard
10min
Apple cake
1h
Profiteroles
2h
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min
Honey crème caramels
25h 55min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Bee sting cake
6h 50min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Stone fruit crumble
1h 15min
Caribbean carrot cake
2h 10min