Dispositivos e acessórios
Spicy Minced Chicken Salad
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Thai sticky rice20 g
-
chicken breasts cut in pieces400 g
-
water100 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)5 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
shallots halved80 g
-
spring onions cut in lengths (2 cm)4
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fish sauce1 Tbsp
-
lime juice1 Tbsp
-
chilli powder½ tsp
-
sugar½ tsp
-
little gem lettuce heads, leaves separated2
-
cucumber sliced (3 mm)100 g
-
fresh bean sprouts50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
26.1 g
Energia
622 kJ /
149 kcal
Gordura
1.4 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thai Kitchen
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3h 40min
Lamb Korma
4h
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Stir-fried Vegetables
10min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Thai Fishcakes
1h 10min
Cauliflower Rice
10min
Green Curry Chicken
55min
Cauliflower cheese
55min