Dispositivos e acessórios
Spicy Minced Chicken Salad
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Thai sticky rice20 g
-
chicken breasts cut in pieces400 g
-
water100 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)5 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
shallots halved80 g
-
spring onions cut in lengths (2 cm)4
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fish sauce1 Tbsp
-
lime juice1 Tbsp
-
chilli powder½ tsp
-
sugar½ tsp
-
little gem lettuce heads, leaves separated2
-
cucumber sliced (3 mm)100 g
-
fresh bean sprouts50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
26.1 g
Energia
622 kJ /
149 kcal
Gordura
1.4 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thai Kitchen
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Miso Marinade
10min
Red Thai Curry Paste
25min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Seafood Laksa
25min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Stir-fried Vegetables
10min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Thai Green Curry Paste
15min
Asian Vinaigrette
5min
Kimchi
51h
Green Curry Chicken
55min