![Asian-style Beef Stew Asian-style Beef Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6f5cf85c-4206-48a8-b19a-abfa1244e6be/Derivates/669d74f2-5036-4e74-8ae6-56f827c46a08.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
15
g peanut oil
ou sunflower oil - 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 5 - 10 g fresh root ginger, finely chopped, to taste
- 15 g maple syrup
-
70
g rice wine
ou white wine - 100 g soy sauce
- 80 g water
- 10 g rice vinegar
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 3 star anise (see tip)
- 200 g red peppers (approx. 1 large or 2 small)
-
100
g fresh shiitake mushrooms
ou mixed fresh mushrooms - 300 g broccoli florets
- 1 spring onion
- 2 garlic clove
- 1 ½ tsp cornflour, mixed with 1½ Tbsp water
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped
- sesame seeds, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1633 kJ / 389 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Meaballs with Tomato Sauce
55 min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 Min
Sicilian Prawn Salad
40min
Thai Burger
35 Min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Sticky Gochujang Marinade
10 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Pease Pudding
13h 10min
Beef Rendang
2h 30 min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 Std. 40 Min