Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®.

Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®. Saiba mais

Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
TM6

Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry

4.7 (15 avaliações )

Ingredientes

Sous-vide Beef

  • 2 beef flank steaks (approx. 400 g each, see tip)
  • 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 3 garlic cloves
  • 40 g dark soy sauce
  • 50 g light soy sauce
  • 30 g toasted sesame oil
  • 1 Tbsp oyster sauce
  • 2 tsp brown sugar
  • 2 - 3 pinches ground cloves, to taste (opcional)
  • 2 star anise
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    ou 1 tsp ascorbic acid powder
  • water, cold, for cooling

Stir-fry Vegetables and Assembly

  • 50 g water, plus 1½ Tbsp for mixing with cornflour
  • 2 Tbsp rice wine (see tip)
  • 2 Tbsp rice vinegar
  • 1 Tbsp cornflour
  • 3 Tbsp oil
  • 100 g onions, halved then sliced in half-moon rings
  • 150 g tomatoes, cored, quartered
  • 150 g peppers, red or yellow, cut in pieces (2 cm)
  • 1 spring onion, thinly sliced (approx. 2 mm), for garnishing
  • sesame seeds, for garnishing
  • jasmine rice, for serving (see tip)

Nutrição
por 1 portion
Energia
2437 kJ / 583 kcal
Proteína
47 g
Hidratos de carbono
15 g
Gordura
36 g
Gordura saturada
9 g
Fibra
3 g
Sódio
1238 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas