Dispositivos e acessórios
Fruit Tart with Camomile Custard
Preparação 25min
Total 2h
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Camomile Custard
-
whole milk500 g
-
caster sugar200 g
-
camomile tea bags3
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs4
-
cornflour50 g
Topping
-
double cream150 g
-
fresh blackberries175 g
-
edible flowers (opcional) for decoration
-
fresh blueberries200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.6 g
Energia
2218 kJ /
530 kcal
Gordura
28 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Red Velvet Cake
1h 20min
Lemon Tart
4h 30min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Carrot Cake
2h 30min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Cappuccino Cake
2h
Apple and Blackberry Pudding
1h 15min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Orange Sponge
2h
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h