Dispositivos e acessórios
Fruit Tart with Camomile Custard
Preparação 25min
Total 2h
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Camomile Custard
-
whole milk500 g
-
caster sugar200 g
-
camomile tea bags3
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs4
-
cornflour50 g
Topping
-
double cream150 g
-
fresh blackberries175 g
-
edible flowers (opcional) for decoration
-
fresh blueberries200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.6 g
Energia
2218 kJ /
530 kcal
Gordura
28 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mango Swiss Roll
40min
White Chocolate Cheesecake
16h
Almond and Vanilla Dessert Cake
2h
Sponge cake
1h 50min
Red Velvet Cake
1h 20min
Passion Fruit Soufflé
35min
Chocolate cake
45min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Tiramisu
5h 20min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7h 45min