Dispositivos e acessórios
Fruit Tart with Camomile Custard
Preparação 25min
Total 2h
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Camomile Custard
-
whole milk500 g
-
caster sugar200 g
-
camomile tea bags3
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs4
-
cornflour50 g
Topping
-
double cream150 g
-
fresh blackberries175 g
-
edible flowers (opcional) for decoration
-
fresh blueberries200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.6 g
Energia
2218 kJ /
530 kcal
Gordura
28 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lemon Tart
4h 30min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7h 10min
Pizza Margherita
2h 10min
Piped Raspberry Mousse
1h
Chocolate Mousse
3h 20min
Praline Cheesecake
4h 10min
Profiteroles
2h 15min
Cappuccino Cake
2h
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min
Mango Swiss Roll
40min