Dispositivos e acessórios
Potato and Rosemary Focaccia
Preparação 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19.3 g
Energia
2719 kJ /
650 kcal
Gordura
19.3 g
Fibra
5.4 g
Hidratos de carbono
106.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breads From Around the World
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.
Pretzels
1 Std.
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Tomato Pie
3 Std.
Pea Quiche
1 Std.
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 Min
Nut Cupcakes
30 Min
Pizza with Courgettes
2 Std. 40 Min
Onion Focaccia
3 Std. 20 Min