
Dispositivos e acessórios
Potato and Rosemary Focaccia
Preparação 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
650 kcal /
2719 kJ
Proteína
19.3 g
Gordura
19.3 g
Hidratos de carbono
106.5 g
Fibra
5.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Breads From Around the World
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda