Dispositivos e acessórios
Dill and Feta Flatbread
Preparação 20min
Total 1h 20min
8 pieces
Ingredientes
-
fresh dill leaves20 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
water150 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
feta cheese cut in pieces200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
9 g
Energia
1491 kJ /
356 kcal
Gordura
20 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tasty Flatbreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
White Finger Rolls
3h 30min
Curry Bread Rolls
2h 10min
Dill and feta flatbread
1h 20min
Persian Flatbreads
1h 45min
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Iranian Barbari
2h 30min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Pitta Bread
2h
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Herb Butter Flatbreads
35min