Dispositivos e acessórios
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
tapioca pearls20 g
-
water300 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
coconut oil for greasing
-
bananas halved lengthways800 g
-
lime freshly squeezed juice only1
-
brown sugar to taste3 - 4 pinches
-
maple syrup150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (approx. 2 mm)5 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
coconut milk300 g
-
sugar40 g
-
cornflour5 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
209 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1649.5 kJ /
394.2 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
63.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
ABC Soup
1 Std. 10 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Maple Pecan Pie
1 Std. 15 Min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 Std. 10 Min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 Std.
Green Smoothie Pancakes
45 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Oat, Bran and Quinoa Porridge with Blueberry Compote
25 Min
Chocolate Chia Pudding
10 Min
Pistachio Butter
5 Min
Banana and Blueberry Smoothie
5 Min