Dispositivos e acessórios
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
tapioca pearls20 g
-
water300 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
coconut oil for greasing
-
bananas halved lengthways800 g
-
lime freshly squeezed juice only1
-
brown sugar to taste3 - 4 pinches
-
maple syrup150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (approx. 2 mm)5 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
coconut milk300 g
-
sugar40 g
-
cornflour5 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
209 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1649.5 kJ /
394.2 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
63.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Apple Onion Tea
15min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Tahini
25min
Coconut Mocha Frappe
3h 30min
Oat Milk
1h 10min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4h 15min
Matcha Hot Chocolate
15min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Korean Ramen with Tofu
50min