
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- olive oil for greasing
- 200 g almonds
- 2 raw beetroots (approx. 350 g), peeled and cut into pieces (3 cm); plus extra peeled and spiralized for decorating
- 1 carrot (approx. 135 g), cut into pieces
- 120 g shredded coconut
- 1 orange zest only, no white pith (optional)
- 2 tbsp psyllium husk
- 15 pitted dates (approx. 80 g)
- 140 g pure maple syrup
- 80 g raw cacao powder
- 30 g chia seeds
- 30 g flaxseeds (linseeds)
- 1 tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate icing
- 250 g raw cacao butter
- 125 g cashews
- 40 g chia seeds
- 220 g pure maple syrup
- 110 g water
- 60 g raw cacao powder
- ¼ tsp salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 357 kcal / 1499.2 kJ
- Proteína
- 6.5 g
- Gordura
- 27.3 g
- Hidratos de carbono
- 22.1 g
- Fibra
- 7.7 g
- Gordura saturada
- 12.6 g
- Sódio
- 77.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Raw chocolate snaps
1h 5min
Almond and date bars
2h 15min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Chocolate mousse
1h 10min
Maca chocolate bark
50min
Chocolate energy bars
1h
Chocolate and nut biscuits
55min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min