Dispositivos e acessórios
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
Preparação 15min
Total 40min
12 portions
Ingredientes
-
olive oil spray for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
buckwheat groats60 g
-
raw almonds200 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
cottage cheese300 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
water100 g
-
eggs5
-
salt1 tsp
-
prosciutto (approx. 200 g)12 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
707.2 mg
Proteína
19.4 g
Energia
1216.8 kJ /
289.7 kcal
Gordura
19.8 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
7.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Nutty pancakes with stone fruit compote
1hod.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min.
Caprese hasselback chicken
40min.
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1hod. 50min.
Ham and cheese quinoa muffins
1hod. 30min.
Chicken velouté meal
40min.
Chocolate sweet potato slice
1hod. 15min.
Smoky chicken thighs
2hod. 10min.
Ham and cheese quinoa muffins
1hod. 30min.
Spinach and feta muffins
40min.
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min.
Carrot cake bliss balls
40min.