Dispositivos e acessórios
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
Preparação 15min
Total 40min
12 portions
Ingredientes
-
olive oil spray for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
buckwheat groats60 g
-
raw almonds200 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
cottage cheese300 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
water100 g
-
eggs5
-
salt1 tsp
-
prosciutto (approx. 200 g)12 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
707.2 mg
Proteína
19.4 g
Energia
1216.8 kJ /
289.7 kcal
Gordura
19.8 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
7.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Broccoli salad
10min
Roasted carrot dip
1h
Zucchini, ham and corn bites
40min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Spinach and feta muffins
40min
Lamb and feta meatballs
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min