Dispositivos e acessórios
No-bake coffee cake
Preparação 20min
Total 7h 30min
18 portions
Ingredientes
Soaking
-
macadamia nuts (see Tips)200 g
-
walnuts (see Tips)50 g
-
pitted dates5
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Base
-
coconut oil plus extra for greasing2 tbsp
-
walnuts150 g
-
pitted dates10
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
shredded coconut100 g
Coffee cake
-
coconut oil100 g
-
vanilla bean paste (see Tips)½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
filtered water50 g
-
pure maple syrup25 g
-
cacao powder20 g
-
brewed espresso coffee80 g
Topping
-
raw cacao butter125 g
-
cacao powder30 g
-
raw cashews60 g
-
chia seeds10 g
-
brewed espresso coffee cooled50 g
-
pure maple syrup110 g
-
toasted hazelnuts chopped
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.4 g
Energia
1628.8 kJ /
387.8 kcal
Gordura
36.6 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peanut butter and cookie ice cream
13h 15min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Fig and walnut bread
3h 20min
Breakfast sausages
1h 5min
Vegie crackers
12h 10min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Apple cinnamon muffins
40min