Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- butter, for greasing
- 110 g basmati rice
- 80 g millet
- 40 g quinoa
- 40 g chickpea (besan) flour (see Tips)
- 90 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 70 g coconut flour
- 40 g chia seeds, plus extra for sprinkling
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp sea salt
- 2 tbsp agave syrup or coconut syrup
- 400 g water, plus extra for brushing
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g coconut oil or olive oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- sesame seeds, for sprinkling
- sea salt flakes, for sprinkling
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 906.3 kJ / 215.8 kcal
- Proteína
- 6.3 g
- Hidratos de carbono
- 31.9 g
- Gordura
- 6.1 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 393.5 mg
Receitas alternativas
Gluten free sourdough bread
192h 20 min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Quinoa ANZAC biscuits
1u.
Gluten free plain flour
5min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min