Versões compatíveis
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Proteína
- 4.6 g
- Hidratos de carbono
- 0.9 g
- Gordura
- 48.3 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 596.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Kimchi stew
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Mango salmon bowl
40 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min