Versões compatíveis
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Proteína
- 4.6 g
- Hidratos de carbono
- 0.9 g
- Gordura
- 48.3 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 596.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mushroom stroganoff
20 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Mediterranean capsicums
2h
Garlic mushrooms
25 Min
Spring greens with grapefruit
30 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Eggplant cannelloni
1h 35 min
Cauliflower buffalo bites
35 min
Melanzane parmigiana
2u. 5min