
Versões compatíveis
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 464.5 kcal / 1950.9 kJ
- Proteína
- 4.6 g
- Gordura
- 48.3 g
- Hidratos de carbono
- 0.9 g
- Fibra
- 4.2 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Sódio
- 596.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Spicy Asian Snow Peas
25min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Mushroom stroganoff
20min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Kimchi queso dip
3h 15min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Avo and egg spread
35min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Mushroom-stuffed mushrooms
50min