Dispositivos e acessórios
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Mushroom marinade
-
lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed8
Avocado and parsley dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
red wine vinegar15 g
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only30 g
-
garlic cloves2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
596.9 mg
Proteína
4.6 g
Energia
1950.9 kJ /
464.5 kcal
Gordura
48.3 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
0.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
One whole cauliflower
45min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Lentil and mint salad
3h 55min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Mushroom stroganoff
20min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Tuna poke bowl
1h