Versões compatíveis
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Proteína
- 71.8 g
- Hidratos de carbono
- 6.4 g
- Gordura
- 60.2 g
- Gordura saturada
- 18.2 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 708.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Café de Paris butter
25 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
Chicken Waldorf salad
40min
Sticky Toffee Puddings
1h
Lemon caper butter
10 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min