Dispositivos e acessórios
Cauliflower Cheese
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
water500 g
-
cauliflower (approx. 1000 g), cut in florets1
-
plain flour50 g
-
unsalted butter diced40 g
-
milk500 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
ground nutmeg (opcional)1 - 2 pinches
Nutrição por 1 portion
Energia
293.3 kcal /
1227.2 kJ
Proteína
15.6 g
Gordura
19.4 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
11.6 g
Sódio
470.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Carrot and Swede Mash
20min
Toad in the Hole
1h
Bread Sauce
1h 25min
Curried Parsnip Soup
30min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Christmas Bread Sauce
15min
Breadcrumbs
5min
Rhubarb Crumble
55min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Yorkshire Pudding
1h