Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- oil, for greasing
- 2 - 4 fresh makrut lime leaves (see tip), stalks removed
- 100 g fresh green beans, trimmed
-
2
spring onions (approx. 40 g), cut in pieces
ou 2 shallots (approx. 40 g), cut in pieces - 600 g white fish fillets (e.g. cod, haddock), cut in pieces (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thai red curry paste, to taste
-
60
g coconut cream
ou 30 g coconut milk powder - 1 egg white
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 1000 g water
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Nutrição
- por 3 pieces
- Energia
- 840 kJ / 202 kcal
- Proteína
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 4 g
- Gordura
- 11 g
- Fibra
- 1.3 g
Receitas alternativas
Prawn Xacuti
1h 20 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Pumpkin Soup
35min
Sesame Seed and Tomato Chutney
1 Std. 10 Min
Steamed Beef with Ground Rice
1h
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Seven Spice Chicken with Rice
35min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min