Dispositivos e acessórios
Keralan Fish Curry
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered140 g
-
vegetable oil80 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves4
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
black cardamom pods lightly crushed2
-
cloves4
-
cinnamon stick1
-
ground turmeric1 tsp
-
plain flour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
monkfish fillets, skinless, boneless cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
coconut cream160 g
-
water90 g
-
lime juice25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
25.9 g
Energia
1743 kJ /
417 kcal
Gordura
30.6 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Quick Lamb Dhansak
45min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Green Curry Chicken
55min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Chicken Saag
50min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Prawn Bhuna
30min
Lamb Keema with Peas
1h
Prawn Curry
30min