Dispositivos e acessórios
Lemon Meringue Pie
Preparação 25min
Total 2h 30min
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
sugar100 g
-
almonds30 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
plain flour340 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
1 tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 ½ tsp
Lemon Filling
-
sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin of 1 and 130 g juice3 - 5
-
medium eggs 4 separated5
-
unsalted butter diced100 g
Meringue Topping
-
sugar160 g
-
fine sea salt1 pinch
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Proteína
8 g
Energia
2178 kJ /
521 kcal
Gordura
27 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Peach Pavlova
5h 30min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Shortcrust Pastry
5min
Chocolate Mousse
3h 20min
Béchamel Sauce
15min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Lemon meringue tart
2h 30min
Béarnaise Sauce
15min
Lemon Tart
4h 30min