Dispositivos e acessórios
Sticky Toffee Puddings
Preparação 25min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
pitted dates150 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
water180 g
-
butter for greasing
Sticky Toffee Sauce
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
60 g brown sugarsoft brown sugar60 g
-
75 g honeygolden syrup75 g
-
milk40 g
-
½ tsp vanilla sugarnatural vanilla extract¼ tsp
Sticky Toffee Puddings
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
110 g brown sugardark brown sugar110 g
-
plain flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
medium egg1
-
water700 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
286.8 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1392.6 kJ /
332.8 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
56.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sticky Toffee Puddings
1h
Lavender Shortbread
1h
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Lemon Posset
2h 40min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Bakewell Tart
1h 50min
Victoria Sponge
1h 10min
Scones
30min
Yorkshire Pudding
1h