Dispositivos e acessórios
Sticky Toffee Puddings
Preparação 25min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
pitted dates150 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
water180 g
-
butter for greasing
Sticky Toffee Sauce
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
60 g brown sugarsoft brown sugar60 g
-
75 g honeygolden syrup75 g
-
milk40 g
-
½ tsp vanilla sugarnatural vanilla extract¼ tsp
Sticky Toffee Puddings
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
110 g brown sugardark brown sugar110 g
-
plain flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
medium egg1
-
water700 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
286.8 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1392.6 kJ /
332.8 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
56.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Bread Sauce
1h 25min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Decadent Dark Chocolate Brownies
1h 55min
Sticky Toffee Puddings
1h
Yorkshire Pudding
1h
Honeycomb
1h 30min
Shortcrust Pastry
5min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Rhubarb Crumble
55min
Peshwari Naans
2h