Dispositivos e acessórios
Bakewell Tart
Preparação 15min
Total 1h 50min
10 portions
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
icing sugar35 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
egg yolk from medium egg1
Filling
-
blanched almonds120 g
-
unsalted butter soft65 g
-
caster sugar90 g
-
medium eggs2
-
natural almond extract½ tsp
-
raspberry jam120 g
-
flaked almonds1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.9 g
Energia
1500 kJ /
359 kcal
Gordura
22.7 g
Hidratos de carbono
32.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Shortcrust Pastry
5min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Rhubarb Crumble
55min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Victoria Sponge
1h 10min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min