Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g olive oil
- 15 g plain flour
- 100 g onions, cut in pieces
- 200 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp fresh thyme leaves, plus extra to garnish
- 500 g waxy potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm)
- 150 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 3 pinches freshly ground pepper, to taste
- 800 g chicken breasts, skinless, boneless, cut in cubes (4 cm)
- 100 g cream, min. 30% fat
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1419 kJ / 340 kcal
- Proteína
- 35 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 2.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Meatloaf
1h 30min
Greek Style Pork Stew
30min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Tomato basil chicken stew
35min
Spring Chicken Casserole
1h 30min