Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Witte chocolade mousse
- 70 g 'Crêpe Dentelle' koekjes
- 200 g room, min. 30% vet, koud
- 100 g witte chocolade, in stukken
- ¼ vanillestokje, geschraapt
- 200 g roomkaas
Sous-vide aardbeien
- 400 g aardbeien, gehalveerd
- ¼ tl gemalen kaneel (opcional)
- 2 stukken sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1615 kJ / 386 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Gordura
- 29 g
- Gordura saturada
- 17 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sódio
- 159 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Vruchtensaus (coulis)
10min
Taart van appelcrumble en meringue
2sa
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Chocolade salami
3 godz. 10 min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Taartje met chocolade-praliné
Nenhuma avaliação
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45 min
Toffees
2sa
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Fruit minestrone met saffraan crème
40 min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5 min