Dispositivos e acessórios
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Preparação 30min
Total 2h
6 porties
Ingredientes
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (opcional)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
159 mg
Proteína
7 g
Energia
1615 kJ /
386 kcal
Gordura
29 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardbeien mille-feuille
5h
Profiteroles
2h
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Zalm en venkel risotto
25min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Nenhuma avaliação
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Amaretti van abrikoos
40min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Klassieke sabayon
15min