Dispositivos e acessórios
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Preparação 35min
Total 8h 30min
6 porties
Ingredientes
Zoete azukiboonpasta
-
gedroogde azukibonen geweekt gedurende 4-24 uur150 g
-
water850 g
-
bruine suiker50 g
Rijstcake
-
rijstmeel (zie tips)100 g
-
125 g bloem van kleefrijstrijstmeel125 g
-
bloemsuiker60 g
-
melk75 g
-
gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken15 g
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
1318 kJ /
314 kcal
Gordura
1 g
Fibra
4.3 g
Hidratos de carbono
66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Lactosevrije warme chocolademelk
Nenhuma avaliação
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Nenhuma avaliação
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Gevulde veggieslakken
45min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min