Dispositivos e acessórios
Champagne crème cake
Preparação 25min
Total 55min
12 sneetjes
Ingredientes
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
6.3 g
Energia
1196 kJ /
286 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
43.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nenhuma avaliação
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nenhuma avaliação
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Shakshuka
50min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Nenhuma avaliação
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Karamelijs
Nenhuma avaliação
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Nenhuma avaliação
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação