Dispositivos e acessórios
Geraardbergse Mattentaarten
Preparação 1h
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1018.3 mg
Proteína
29.3 g
Energia
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Gordura
68.9 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
29.5 g
Hidratos de carbono
110.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dit is Belgisch!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Jouw Cookidoo® 2025 - Bakkampioen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanille-ijs
12h
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
Romige Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Brusselse Wafels
1h
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Wit Brood
Nenhuma avaliação
Knapperig brood
Nenhuma avaliação