Dispositivos e acessórios
Sacher taart
Preparação 45min
Total 3h
8 porties
Ingredientes
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
8.28 g
Energia
2712 kJ /
649 kcal
Gordura
32.94 g
Fibra
4.06 g
Hidratos de carbono
79.67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Favorieten uit Nederland
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nenhuma avaliação
Zachte Appelcake
50min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nenhuma avaliação
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Ingemaakte citroenen
Nenhuma avaliação
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Pistache Moelleux
30min