Dispositivos e acessórios
Sacher taart
Preparação 45min
Total 3h
8 porties
Ingredientes
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
8.28 g
Energia
2712 kJ /
649 kcal
Gordura
32.94 g
Fibra
4.06 g
Hidratos de carbono
79.67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Favorieten uit Nederland
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lolly's met aardbeien
Nenhuma avaliação
Carnaval maskers
1h 45min
Spaghetti carbonara
30min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Tiramisu Smoothie
5min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Buikmannetjes
1h 30min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Sinaasappel Sponge Cake
1h