Dispositivos e acessórios
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
Preparação 10min
Total 45min
12 portions
Ingredientes
Cacao glaze
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup50 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt1 pinch
Doughnuts
-
coconut oil plus extra for greasing125 g
-
boiling water60 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
Rapadura sugar150 g
-
wholemeal spelt flour225 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 ½ tsp
-
apple sauce110 g
-
apple cider vinegar40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.6 g
Energia
1370.9 kJ /
326.4 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
28.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Freckle cake
26h 40min
Watermelon and chia yoghurt pops
5h 45min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Chocolate chip muffins
40min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Pear leathers
8h 25min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Spiced chocolate doughnuts
45min
Hazelnut chocolate spread
10min
Blueberry blondies
55min
Banana caramel thickshake (Toddlers and beyond)
24h 10min