Dispositivos e acessórios
Buttermilk corn cakes
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
1434.9 mg
Proteína
47.4 g
Energia
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Gordura
125.3 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
51.6 g
Hidratos de carbono
176 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple fritters
1 godz.
Kumara pie
1 godz. 45 min
Strawberry chocolate calzones
1 godz. 55 min
Schiacciata (dessert pizza)
2 godz. 5 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Mini French apple cakes
1 godz. 35 min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 godz. 50 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Apple and cinnamon muffins
35 min