Dispositivos e acessórios
Mussels in white wine and cream sauce
Preparação 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
935 kJ /
223 kcal
Gordura
17 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Sicilian prawn salad
40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Prawn and saffron risotto
30min
Cream of mushroom soup
20min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Hearty seafood chowder
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min