
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 220 g brown onions cut into halves
- 1 - 2 garlic cloves
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g mussels shells scrubbed and debearded
- 150 g dry white wine
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 223 kcal / 935 kJ
- Proteína
- 6 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Fibra
- 0.9 g
Receitas alternativas
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Asian-style mussels
30min
Chilli crab pasta
35min
Mussels in coconut milk
25min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Scallops with pea purée
25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min