Dispositivos e acessórios
Fish stock
Preparação 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1315 g
Sódio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Energia
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Buddha's Delight
55min
Cream of mushroom soup
20min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Pork Trotter Jelly
8h
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Gado gado
1h
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Cauliflower soup with bacon dust
35min