
Dispositivos e acessórios
Fish stock
Preparação 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Nutrição por 1315 g
Energia
812.3 kcal /
3398.6 kJ
Proteína
129.9 g
Gordura
31.8 g
Hidratos de carbono
2.1 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Sódio
3623.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Fish and prawn stock
20min
Mushroom soup
30min
Nam Jim
10min
Goi muc (squid salad)
45min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Seafood and corn chowder
40min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Chai Buey
1h 45min