Dispositivos e acessórios
Fish stock
Preparação 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1315 g
Sódio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Energia
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Hearty seafood chowder
45min
Fish and prawn stock
20min
Quick prawn stir-fry
20min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min