Dispositivos e acessórios
Fish stock
Preparação 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1315 g
Sódio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Energia
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30min
Mustard Green Rice
35min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Fish and prawn stock
20min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Anise-cured salmon
14h 10min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Citrus seafood salad
1h