Dispositivos e acessórios
Fish stock
Preparação 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1315 g
Sódio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Energia
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Anise-cured salmon
14h 10min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Hearty seafood chowder
45min
Cream of mushroom soup
20min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Fish and prawn stock
20min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Cauliflower soup with bacon dust
35min