
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sweet azuki bean paste
- 150 g dried adzuki beans soaked for 4-24 hours
- 850 g water
- 50 g brown sugar
Rice cake
- 100 g white rice flour (seeTips)
-
125
g glutinous rice flour
ou 125 g rice flour sweet (see Variations) - 60 g icing sugar (see Tips)
- 75 g full cream milk
- 15 g mixed dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut into small pieces
- 1000 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 314 kcal / 1318 kJ
- Proteína
- 8 g
- Gordura
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 66 g
- Fibra
- 4.3 g
Receitas alternativas
Crème brûlée
7h
Finger lime tarts
2h 30min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Nut paste
10min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Orange liqueur zabaglione
15min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Rosewater madeleines
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min